Jag befinner mig i Göteborg på jobb. Men självklart blir det träning. Om jag hade varit hemma då hade jag instruerat BODYATTACK nu i kväll. Nu är jag som sagt i Göteborg. Jag passade istället på att gå som deltagare på fantastiska Nonnes BODYATTACK-klass på Sportlife Ullevi. Vilken energi bruden har!

Det var väldigt skönt att gå på någon annans klass. Det var ett tag sedan nu. Tyvärr så började jag tänka på ”min” egen klass under sista konditionslåten, låt nr 9.

Det är en klass som jag har tagit på mig att vicka fram till jul. Jag vet att jag sa det när jag tog på mig klassen, att det är två datum som jag inte kan. Vilket ett, var just i kväll. Helt plötsligt slog det mig, men herregud! Vem har klassen ikväll!? Det är säker löst eftersom chefen har vetat det från dag ett. Men usch vilken jobbig känsla att inte ha koll.

Nu har jag ätit en riktigt god fiskgryta på hotellets restaurang. Efter en Attack-klass är jag ganska hungrig. Det är dags för mig att pallra sig upp till rummet och bädda ner mig i sängen. Klockan ringde fyra imorse och det börjar kännas.

Godnatt!

20111124-215028.jpg

20111124-215112.jpg

12 svar på ”BODYATTACK I GÖTEBORG”

  1. Åh, jag saknar attacken, vi körde den bara en termin på mitt gym då det blev lite för litet kundunderlag på den. Kanske dags för en specialklass snart, för att få köra lite.

    Jag förstår precis känslan att inte ha koll, men oftast så visar det ju sig att det inte var några bekymmer. Hoppas Göteborgsvistelsen fortsätter lika bra!

  2. Tack för att du kom! Bara bara rooooligt =) och tack för bären! De simmar numera i min frukostyoughurt =) jag hoppas vi ses snart igen!

  3. Hej Åsa! Hoppas allt är bra med dig :) Vet du om Holistic har ngt tillskott för att reparera och förebygga skador? Känner att jag lätt ”går sönder” och drar på mig skador. Dom har ju mycket bra produkter :) Kram! /Annelie

    1. Hej fin Annelie! Jag har förslag produkter och jag har inte glömt dig. Tänker att jag ska skicka ett mail till dig snart. Hoppas bröllopet var som en dröm. Du var väldigt vacker. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.