Nu är TjejVasan är fulltecknad! TjejVasan körs lördagen den 25 februari 2012. Trots att anmälningstaket hade höjts från 8.800 (förra året) till 10.000 till 2012 har loppet redan blivit fulltecknat, och det två månader tidigare än ifjol. Nu har jag, Sara och Sofia fått möjligheten att lotta ut en startplats till det fultecknade loppet. Jag kan skriva under på att det är ett fantastiskt lopp att genomföra.

måndag berättar vi mer om tävlingen där du kan vinna en startplats i tjejvasan!

Tänk dig 10000 tjejer som ska ta sig igenom tremil och Du har fortfarande chansen!

Februari 2010 körde jag själv TjejVasan och det var verkligen ett fantastiskt roligt lopp. Mer om mitt lopp kan du läsa HÄR.

8 svar på ”Nästa vecka tävlar jag ut en plats på Tjejvasan”

  1. Grymt glad att jag för ett par veckor sedan bestämde mig för att köra och anmälde mig till Tjejvasan nu…:) Känns som perfekt uppvärmning inför Vasaloppet som jag skall åka helgen därpå..:)

    1. Anki du är fantastisk som kör båda. SuperAnki helt enkelt. Kör hårt! Kommer du ner till Stockholm så måste vi träna tillsammans. :)

  2. Har aldrig stått på ett par längdskidor men har förstått att det är fantastiskt att kunna vara ute i naturen och få njuta medan man glider fram. Plus att det är bra träning :)

    1. Sandra det är riktigt riktigt bra träning och som du säger underbart att vara ute och träna, OM det inte är 30 minus förstås. Du kanske ska tävla om platsen till TjejVasan. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.