Endorfiner och träningsglädje på hög nivå. Yes jag talar självklart om BODYATTACK. Ikväll gjorde jag ett besök i Frescatihallen och SSIF, Stockholms Studenters Idrottsförening. Otroligt inspirerande att gå och köra för andra instruktörer. Men vad sugen jag blir på att instruera själv när jag står där på golvet. Det är en galen kick som jag kan längta efter. All energi som man får från alla deltagare. Jag har massor att utveckla när det kommer till min instruktörsroll. Likväl som som jag tror på att praktisera massor tror jag på vikten av att inspireras och lära av de som kört ett tag.

Idag var det Anett från LesMills som höll i passet. Tack fina du för all energi! Fick dessutom massor med Nike-längtan då Nike Convention/ The Nike Blast har varit där i alla år som jag varit med. I år blir det annan location.

Är du sugen på att testa lite av utbudet på Frescatihallen så kan jag informera er att de kör öppethus nu på söndag.

20111020-205304.jpg

2 svar på ”BODYATTACK!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.