Holistic är ett företag som bidrar till bättre hälsa genom kursverksamhet och utveckling av rena kosttillskott. Tyngdpunkten ligger på antioxidanter, detox, matsmältning, tarmsystem och immunförsvar.

Hej Christer,

Du jobbar som marknadsförare på Holistic. Vi kommer att träffa er på Super Saturday i Globen även i år och vi är givetvis jätte glada över att du vill ställa upp på en intervju så här dagarna innan.

Förra året var ni med för första året som sponsorer. Ni hade dessutom en monter där man fick smaka på ett glas rött. Och till er som inte var med kan jag berätta att det var bland de nyttigaste glass rött jag har druckit. Om jag inte minns fel var den blandad på bland annat er populära produkt REDS.

Ja. Holistic REDS är en fantastisk antioxidantprodukt som är god att göra nyttiga drinkar på. Förra året höll Holistics grundare även ett föredrag om antioxidanter och omega-3 så det hängde ju i hop rätt bra. Här är receptet för den som vill dricka ett glas rött:

Blandad på Jo Juice (äpple, apelsin, passion utan tillsatt socker) med dubbelt så mycket vatten än det som anges på förpackningen. Lägg i Holistic REDS och Holistic Lecitin. Mixa och njut!

Har du någon aning om hur många glas rött det blev?

Haha, nej! Ibland räknar vi muggarna för att se hur mycket vi serverade, men det blev helt enkelt för mycket. Vårt rekord är dock 12 000 serveringar (på tre dagar).

Kommer vi att få smaka på en ny drink i år? Någonting du vill avslöja så här innan?

I år serverar vi energi till alla som vill ha (och vem vill inte det) i form av raw food. Det blir helt oemotståndliga vita mullbär, mjuka cashewnötter och gojibär. Och så kan den som vill testa vår nya produkt Inflamino som är ett hypoallergent, vegetabiliskt näringstillskott baserat på risprotein, vitaminer, mineraler, antioxidanter och örter.

Vad kommer att bli nästa storslagna Holistic-produkt som lanseras?

Inflamino har precis kommit ut, men tro mig – det kommer mycket mer spännande produkter med inriktning mot sport och hälsa.

Vad är det med Super Saturday som gör att ni vill tillbaka?

En otroligt skön energi med närmare 3 000 människor som älskar sport och hälsa. Vi är tacksamma för möjligheten att få komma tillbaka igen.
Något speciellt minne från förra året som poppar upp nu när det börjar närma sig?
Alla glada människor!

Han ni själva träna något förra året?

Neeeej, men det misstaget ska vi inte göra i år. De två sista blocken ska vi hoppa på. Jag bara måst etsta Sh’bam!

Vad kommer man att kunna hitta i er monter i år? Kommer det att finnas produkter att köpa?

Nej, vi har ingen försäljning, men det finns mycket gratisprover att hämta, bland annat 100 gram vita mullbär. Den måste man bara prova.

Har du något bra uppladdnings tips till deltagarna som du skulle vilja dela med dig utav?

Mitt bästa tips är att byta ut havregrynsgröten mot bovetegröt. Jag älskar örten bovete som är god och miljövänlig och full med proteiner.

Sist, Ses vi på någon gruppträningsklass i år och vad blir det i så fall?

Jag passar alltid på att träna hos folk jag känner när jag besöker Stockholm. Det kan bli var som helst och vad som helst och hur som helst – och det är alltid lika roligt :D.

Tack vi ses på Super Saturday!

20110902-082838.jpg

Ett svar på ”Vi träffar Holistic på Super Saturday”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.