Godkänd BODYATTACK-instruktör. Ja, tänka sig jag klarade det! Tackvare den här fantastiska kvinnan. Line har varit en riktigt bra utbildare. Tydlig, hård, ”teknik-bitch” (som Line kallar sig själv), noggrann och rolig. Kan säkert tillägga något mer senare… Bra, helt enkelt. Ni ska få helgen mer utförlig. Troligtvis inte ikväll, I tell you… Man vill vila lite efter de här tre fantastiska dagarna. Innan det är dags att träna massor med BODYATTACK igen. Ser fram emot sköna löppass igen.

Jag börjar min första arbetsdag imorgon efter fyra veckors semester. Ska bli intressant att se vad kroppen vill göra mer. Promenad eller jogg blir antagligen ett måste om kroppen ska må gott igen efter helgens träning. Just nu känns det helt okej. Men jag gissar att känslan kan bli annan.

Ha en fin kväll!

20110814-190359.jpg

18 svar på ”Jag är…”

  1. Grattis, du kommer att bli en gryn instruktör. vet du var du kommer att instruktör någonstans för att jag skulle verkligen vilja köra pass med dig :)

  2. Stort grattis!! Visst har man utvecklats enormt den här helgen?!

    Och fick du höra massa fin värmländska? :) Line kommer från samma lilla stad som jag :)

  3. Åh, vad roligt, grattis!! Alltid så skön känsla att ha klarat något och jag ser fram emot att få gå på Bodyattack med dig! Roligt och jobbigt pass med härlig instruktör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.