Redan i morgon börjar det. Jag ska gå grundutbildning i BODYATTACK® för Line Nordlöf och jag är galet nervös. Jag! ”lilla” jag ska gå en instruktörsutbildning. Det kan gå precis hur som helst. Jag vet, ni är många som redan gör det och jag är inte så liten, men ändå… Det ska självklart bli riktigt roligt och ni kommer att kunna läsa om utbildningen här på bloggen. Det kanske finns fler där ute som är nyfiken på något utav Les Mills alla program?

Just idag rullar det en del tankar i mitt huvud och det mesta är BODYATTACK®. Kommer jag verkligen att kunna lära mig koreografi till ett helt program? Jag har ingen som helst erfarenhet från det mer än att jag har varit en trogen deltagare på gruppträningspass i många år. Närmare bestämt i 18 år nu. Galet vad tiden går snabbt när man har kul. Men på BODYATTACK® är jag relativt ny. Tanken om BODYATTACK® och mig själv föddes på WorldClass Värmdö. Men det var först när Sportlife i Hammarby Sjöstad slog upp sina dörrar och jag hade förmånen att få delta på Kristin Anderssons BODYATTACK®-klasser som jag verkligen fick upp ögonen för programmet. Där fick jag genom en fin vän en komplimang och stöd som gjorde mig väldigt generad men som också gjorde att jag slog slag i saken. Så när schemat matchade mina tider har jag varit med på några utav Kristins klasser. Men enligt mig lite för få gånger för mitt eget bästa. Vi får se…

Vet jag vad jag ger mig inpå? Det kanske inte så mycket att fundera på just nu, för imorgon smäller det. Alla jag pratat med som gått BODYATTACK®-utbildningen och andra program är rörande överens om att den här utbildningen är tuff. Det kommer garanterat att blir tre riktigt tuffa men säkerligen också roliga och givande dagar. Om bara nervositeten kunde släppa lite, jag vill inte att den ska hämma mig på något sätt. Många verkar göra det här på en grisvink eller heter det kanske grisblink? Ja ni fattar… Jag förstår att det ligger mycket träning bakom det. Man blir bra på det man tränar. Jag har faktiskt ingen aning om hur det här ska gå men det gör det hela ännu mer spännande.

Visst har det varit en hemlig dröm att få instruera klasser och kanske som mest de fösta åren då jag spenderade ännu fler timmar i träningssalen än vad jag gör nu. Sedan försvann den längtan när jag istället blev tränare inom alpint och det tog min tid. Jag älskade det men allt har sin tid. Hittills när jag fått fina chanser har det inte varit aktuellt. Jag har haft annat i mina tankar just då. Antingen blir jag instruktör och kommer att älska det eller också inte. Det får tiden utvisa, men visst vore det grymt att klara det här. Det blir säkert jag och ett gäng rutinerade instruktörer som ses imorgon. Spännande! Jag kommer att få lära mig massor. Det är jag helt övertygad om.

Tyvärr kände jag mig risig i går, men inte så farligt som sjuk sjuk. Idag var det galet svårt att komma ur sängen. Jag har tagit det lugnt och ätit en sen frukost. Önskar att hade varit frisk mer under semestern så att jag hade kunnat träna och förbereda mig bättre. Nu har jag gjort det bästa av situationen och jag har faktiskt känt mig stark det senaste. Vi får se vart det tar mig. Igår hade jag träningsvila som fortsätter även idag.

Kära bloggvänner och instruktörer som läser det här. Har ni några erfarenheter och tips att dela med er utav som jag kan ta med mig till utbildningen imorgon är ni varmt välkomna. Jag kan behöva det.

B
Bild från Fitness Magazine där Jessica, Minna och jag ska förmedla BODYATTACK® i snygga träningskläder.

Om programmet:

BODYATTACK® är konditionsträning som ger styrka och uthållighet. Passet består av högintensiv intervallträning där konditionsrörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Dynamiska instruktörer och kraftfull musik motiverar alla att nå sina egna träningsmål – från helgmotionär till elitutövare.

 

 

12 svar på ”Nu är det dags för mig att ta ett steg vidare med gruppträningen…”

 1. ÅH VAD KUL ÅSA!!! :D Jag är verkligen glad för din skull att du ÄNTLIGEN har tagit steget och jag längtar redan tills jag får komma på din första klass! :) Vi pratar garanterat mer om det här om en vecka…galet kul!

 2. Nämen va kul! SJUKT KUL! Du kommer klara detta precis hur bra som helst, det vet jag! Åhh jag längtar att få komma på en Attack klass för dig!
  Kramar/ Pernilla

 3. Jag stod bakom dig på BBC förra året och jag vill minnas att du var grym på koreografi! :) Jag kollade mer på folk framför med mer talang än jag än på Caroline. Haha. Lycka till!

 4. Men det kommer du ju fixa galant. Har bara känts konstigt att du INTE är intruktör så mycket som du tränar och du ”känns” som en instruktör. Jag har inte trott att du velat bara – men vill du så är det klart du ska göra det och kommer bli jättebra :) Lycka till!

 5. Det kommer gå hur bra som helst, det är jag helt säker på! Ska du köra på sjöstaden sen? Isf blir vi kollegor :)

  (och vill du veta en hemlis? jag ska också gå les mills-utbildning i helgen, fast BB. är lite nervös! :) )

 6. Så roligt! Var beredd på ont i vaderna, sen kommer det säkert att gå grymt bra för dig. Som de ovan säger, du känns redan lite ”instruktöris” och jag tror BA passar dig som handen i handsken. Släpp loss och ha kul medan är också ett tips. Stort lycka till! Så får vi teama sen i framtiden :)

 7. Bara gå in och leverera med hjärtat som du gör på klasser.

  Jag misstänker att vi kommer att köra samma release 73 som går just nu, så du kommer känna igen de flesta låtarna.

  Se bara till att sova och ladda med mat ordentligt innan.
  Ska bli grymt skoj att gå utbildning tillsammans med dig.

  Kram, ses imorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.