Jag lever men har inte prioriterat bloggen de senaste dagarna då jag haft massor att pyssla med. Så här mot hösten händer det alltid massor med skoj inom träningen och vissa saker kräver lite förarbete och en väldans massa mail, inte mig emot. Samtidigt som jag njuter av min sista semestervecka. Skönt att man har mail i telefonen numera.

Träningen den går åt rätt håll efter sjukdom… peppar peppar… Löpningen trevar jag lite med. Det går nämligen inte alls enligt planerna och kanske har det med en dum luftvägsbakterie att göra. Men jag är säkert på banan snart igen då jag mår så gott som tipptopp! På lördag är det dags för årets roligaste löparlopp- Midnattsloppet! Ska du springa?

Igår blev det BODYATTACK® följt av BODYBALANCE® för fantastiska Kristin Andersson. Två nya program levererade hon väldigt, väldigt bra. Både Attack- och balancekoreografin är grym den här gången. Jag vill verkligen lyfta det kommande BODYBALANCE®-programmet. Det har ett skönt flow och härliga rörelser. Annars ligger attacken mig som varmast om hjärtat.

Ha en fin dag och se till att få ett riktigt bra träningspass från min iPhone!

(Gårdagens BODYATTACK-outfit.)

20110809-130221.jpg

20110809-130538.jpg

6 svar på ”Bra LesMills-Combo”

    1. Å tack fina Erika! <3 Jag har känt mig stark de senaste dagarna. Men nu ska kroppen få vila lite. :)

  1. Åh vad kul att få köra de nya releaserna!! Härligt att höra att BBn är så bra, börjar bli lite trött på den gamla nu, och sugen på nytt :D . Och snygg är du fina Åsa!!!!!!!

    1. Längtar efter att ses Helena! Snart snart… ;) Som jag skrev till Erika. Jag har känt mig stark nu de senaste dagarna efter sjukdom. Men nu är det dags att vila kroppen ordentligt två dagar. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.