Nu på kvällen besökte jag Gympozz i Eskilstuna för att köra BODYATTACK. Många LesMills-klasser har de på schemat. Och Wow va många deltagare det var på klassen ikväll, för att vara en tokvarm sommarkväll liksom?! Vilket deltagargäng det var, det var verkligen grym energi i salen. Alla var väldigt duktiga i mina ögon och såg ut att kunna Attacken bra. Det var inte bara deltagarna som var bra, dagens instruktörer var också härliga och pepp! Ja de var två som körde passet (dubbelpepp). En sak som jag också reflekterade över var att i låt nummer 6 under runningen så armbågade sig några deltagare fram för att kunna springa sitt snabbaste runt i salen. Bara som en parantes. Det var liksom märkligt att se.

För mig som är relativt ny på BODYATTACK var dagens pass i stort sätt helt nytt. Jag kände igen EN låt, resten var en mix av gammalt. Jätte kul med lite BODYATTACK-historia. Och jag har förmodligen aldrig svettats så mycket som idag. (Jo säkert) Men vilken hetta! Som i all glädje försvann på något sätt. Skulle mycket väl kunna tänka mig att komma tillbaka och träna här igen. Tack Gympozz!

20110804-230541.jpg

20110804-230611.jpg

20110804-230651.jpg

20110804-230827.jpg

20110804-231015.jpg

2 svar på ”Ett LesMills-gym”

    1. Ja va synd att vi inte kunde göra sällskap den här gången Anna. Men det kommer fler tillfällen. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.