Nu var det längesedan jag nämnde fantastiska GoCoCo på bloggen. Det är nämligen så att jag bara använder strumpor ifrån dem just nu. De är luftiga och sköna. Dessutom tycker jag att de transporterar bort fukten väldigt bra och håller dina fötter i en lagom temperatur beroende på värme eller kyla.

Nu finns No show Circulation som är en utav mina absoluta favoriter i struplådan just nu även en utav de färger jag gillar mest på träningskläder, nämligen rosa. Strumpan har ett lågt skaft och passar perfekt till vardags som i gymmet, golf, löpning, cykling, tennis under gruppträning. Ja när som helst…

Men den stora sommarnyheten som bör lyftas fram är att GoCoCo just nu bjuder på frakten och 10% av försäljningen går till UNICEF och barnen i Östafrika som drabbats av svältkatastrofen. Vad väntar vi på?!

20110720-221819.jpg

20110720-221908.jpg

2 svar på ”Till barnen i Östafrika”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.