Är det inte helt fantastiskt med sommar?!

Imorse var det solsken och väldigt varmt redan strax efter fem, det kallar jag skön start på dagen. Hela den här dagen har rullat på i riktigt trevligt tempo. Jag var en timme hos min naprapat på eftermiddagen. Sandra som hon heter är hur duktig som helst. Massage och manipulation har gett mig en helt ny kropp. Axlarna sitter där de ska, jag kan andas och röra på nacken ordentligt. Det är verkligen en fantastisk känsla!

När jag kom hem blev det eftermiddagsfika på gräsmattan tillsammans med min kära man. Jordgubbar, tomater och en kopp kaffe innan det blev dags för skön kvällslöpning.

Hela dagen avslutades med ett telefonsamtal med världens bästa syster som betyder otroligt mycket för mig.

20110608-224512.jpg

20110608-224611.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.