Äntligen har jag fått ett träningpass i kroppen! Igår gav jag mig ut på ett lugnt löppass i kvällssolen. Jag sprang längst havet och det var idylliskt och näst intill overkligt vackert. Så vackert att det var svårt att vända hem igen.

Sommaren är verkligen här, så är även ”badjävlarna” (som Värmdöborna tydligen kallar Stockholmarna när de kommer ut till Värmdölandet)

Idag blev det sovmorgon och packning inför en helg i Göteborg. Jag har ännu engång fått det bekräftat… Jag är värdelös på att packa praktiskt. När det kommer till att packa träningskläder för en helg har jag riktigt svårt att bestämma mig innan vad jag vill ha. Att välja träningskläder har för mig helt med dagsform och humör för dagen att göra.

Det betyder att jag ännu en gång har packat några linnen och byxor för mycket. Har aldrig varit på ett Yoga-event tidigare och vet knappt vad jag vill ha. På Hot MoJo kanske naken?! Typ ett par shorts kanske och en topp… Annars ligger det många linnen och några tights i väskan.

Reseoutfit är på. Hej Göteborg!

20110602-150116.jpg

– From my iPhone

9 svar på ”Yoga Games”

 1. Hurra, du är varmt välkommen till ”min” stad!
  Ser så fram emot att ses i helgen – och din eventuella ”naken-chock” på Hot MOJO® på lördag!!! ;)
  Kramar
  Mo

  1. Tack fina Mo! Det ska bli underbart att ses. Vill inte skrämma slag på dina konventklienter med en naken-chock så det kanske är bäst att jag behåller de små shortsen på. Ses på lördag! Kram!

  1. Hehe tack! Det är ett NIKE plusband min trogna följeslagare aka löparklocka ,som jag varmt kan rekommendera funktionsmässigt och design. Love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.