Det här är en träningsblogg, men också en blogg om livet och att skapa balans. Jag ska villigt erkänna att jag längtar galet mycket efter att få träna igen, speciellt nu när jag tillbringat några dagar sängliggandes. Var tyvärr inte redo för träning idag. Men jag var redo för att jobba. Det är ett steg i rätt riktning. Löpkläderna var nerpackade och förblir det för i dag…

I stället för att träna har jag njutit av god mat, gott vin tillsammans med trevligt sällskap. Nämligen tillsammans med en helt fantastisk marathonlöperska.

Spot and Tell bjöd in oss till Prime Wine bar och deras egna vin Casas Patronales. Baren ligger belägen vid Östermalmstorg och är en riktigt trevlig bar. Jag gillar konceptet vinbar. Det är trevligt att kunna avnjuta ett glas riktigt gott rött vin (eller vilken färg man nu föredrar) och helst med trevligt sällskap. Jag tycker sedan innan att Prime Wine har några prisvärda guldkorn i sortimentet. Kolla in in dem här!

Underbart att börja veckan på en uteservering! Även denna gång var jag och Helena sist ut ur lokalen. Är det ett bra tecken när personalen måste informera om en sluttid som redan är passerad? Det kan bara vara ett tecken på att vi hade en trevlig kväll och mycket att prata om?

20110530-202013.jpg

20110530-202032.jpg

– From My iPhone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.