Förra veckan mötte jag och Viktor upp ett glatt gäng för att springa NSW Art Run.

Vi började rundan på Six Feet Down.  Under NSW Art Run presenterades konstverk runt om i Stockholm.

 
Några stopp som vi gjorde var vid bland annat Hötorgsskrapan för att titta på en väggmålning utav Olle Bærtling för att sedan stanna till vid Sergels torg och få höra om Kristallvertikalaccent, av Edvin Öhrström. Tätt därefter landade vi vid Stefan Thoréns ”Gryning” för att sedan springa till den hemlösa räven som står strategiskt utplacerad precis innan Riksdagen och alla departementen av Laura Ford. Bra utvald plats! Efter det joggade vi in på Galleri Kleerup där vi fick se TV, Ghost and Nature exhibitition av Yoshi och samtidigt fick ett vätskestopp. Cool och morden konst.
Vi sprang förbi kungsträdgården där det var fullt ös och massor med människor som på olika sätt njöt av det härliga sommarvädret. Helt fantastiskt! Vi var där för att kolla in Marianne Lindberg De Geers söta ”Rabbit tales”. Efter kaninerna fick vi en otroligt härlig stäcka i solen. Förbi slottet längs vattnet förbi Slussen och upp på Söder för att besöka ByggStudio innan vi avslutade med med och dryck på Sneakersnstuff men även där ett konststopp av bland annat Kristian Bengtsson, Nhu Duong och Igor Zimmermann.  Det är fantastsikt vad Stockholm har att erbjuda. 
  
 

Jag tycker att det var otroligt trevligt även om det inte ser så ut just här. Löpning med fins sällskap, en fantastisk vy och en solig kväll. Det är lycka!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 Fotografer: Saga Berlin och Ivan da Silva

4 svar på ”NIKE SPORTSWEAR & NSW Art Run.”

  1. Vilken bra och rolig idé! Lena Adelsohn Liljeroth borde ju ha varit med! Kanske hon var? Kultur och idrott i magisk symbios liksom :)

    1. Jag visst är det en fantastisk idé! Super härligt att kunna kombinera träning med att bli kultiverad i sin egen stad. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.