I går mötte jag två fantastiska tjejer som ger  mig massor av energi.

Jag gjorde mitt första besök på OmYoga som ligger centralt här i Stockholm. Jätte fin Studio. Passet var ett Core Flow pass som beskrivs på deras hemsida som en flödande klass med fokus på att stabilisera, stärka och bygga upp kraft och dynamik i länd, bål och mage. Här arbetar vi igenom olika andningsstyrda sekvenser i ett härligt flow av rörelse, andning och teknik.

Bara det att jag var på en yogaklass kändes fantastiskt bra. Det är en träningsform som jag verkligen gillar och mår bra utav men aldrig kommer tillskott med. Jag håller med mina kamrater om att det inte var speciellt mycket fokus på Core och Flow som man kan tro när man läser klassbeskrivningen. Men jag tycket trots det att det var en väldigt skön träningsstund. Känner dock i rumpan i dag att alla övningar inte var speciellt bra för mitt baksida lår, även om jag var extremt försiktig. Det känns att för mycket stretch skulle kunna dra upp allt igen, även om känslan är att jag skulle vilja tokstretcha baksidan för att få det att släppa.

Mentalt var det här precis vad jag ville ha. Eventuellt blir det ett klippkort på OmYoga. Ska kolla in utbudet lite mer innan jag bestämmer mig.

2 svar på ”OMYOGA”

  1. Underbart med Yoga! Härligt att du besökt OmYoga, dom har öppethus imorgon som jag verkligen hade velat delta på men jag har inte möjlighet. Klippkort där är absolut värt det! :)

    1. Visst är det härligt med yoga. Jag måste bara ta mig den tiden. Då var vi två som missade öppethus. Typiskt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.