Jag har haft en helt fantastisk Påsk. I dag blev det en mjukstart på den här tisdagen. Jag missade den inplanerade löparrundan efter lite längre sovmorgon än tänkt. Jag hade kanske hunnit med en morgonrunda, men kunde liksom inte slita mig från morgonsolen, morgonrocken och min kaffekopp. Kom hem strax innan nio nu ikväll då fick det istället för morgonrundan bli en kvällsrunda, en sväng runt min femkilometersrunda. Härlig avslutning på den här dagen. I morgon blir det en “Busy day” med möten, videokonferenser och annat skoj.

Vad har ni tränat idag?

6 svar på ”Kvällslöpning!”

 1. Härligt med en kvällsrunda!
  Jag körde långpass (i min värld)….27,35 km….och kroppen höll! :)
  Har också en busy onsdag framför mig, framför allt får jag ju träffa dig en sväng…härligt!

  1. I min värld är verkligen 27,35 ett långpass. Bra jobbat vännen och kul att se dig. Snart igen hoppas jag. Kram!

 2. Videokonferenser, det är skoj :) nästan lika skoj som löpning! Själv tog jag en lång kvällsrunda som jag igentligen inte hade tid med…

  1. Härligt att du prioriterade en kvällsrunda ändå. Löpning slår videokonferenser med hästlängder. ;)

 3. Jag körde futtiga 2 km löpning, men när det är de första 2 tillåtna kilometerna efter 7 veckor, är man himlans glad för det lilla! :)

  1. Alexandra 2 km löpning är grymt bra! Man måste hela tiden utgå i från sin egen kapacitet. Klart att du ska vara glad för det lilla. Helt rätt inställning. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.