Igår hoppade jag in på andra BODYATTACK® passet för den här veckan. Grymt kul och härligt svettigt! Jag gillar verkligen Attacken, den känns bra för mig och min kropp. Mathias som körde klassen är duktig. Måste dock säga att jag blev fantastiskt danssugen när jag kom in i salen och såg den härliga Les Mills-tapeten på vägen inne i salen. Nu var det längesedan jag var på World Class Värmdö, har bara sett den på bild via Oscar och facebook. Den var verkligen galet fin! Det är ett fint gym som vi har där ute. Nu tycker jag att Värmdö ska jobba upp en bra BODYJAM®. Tidigare fanns det två klasser och det tror jag var, en för mycket för att vara ute på vischan. Men en klass i veckan skulle verkligen vara något. En som man jobbar på lite extra för att få folk till.

På tal om BODYATTACK®  och BODYJAM®. Ni har väl inte missat att LES MILLS kör en PROMOTION TOUR på SPORTLIFE ÖSTERMALM, FREDAGEN den 20e MAJ!

16.30-17.30 BODYATTACK® (Kristin Andersson, Les Mills tränarteam)
17.40-18.40 BODYJAM® 5 ÅR! (Åsa Fornander, Les Mills tränarteam)

 Anmäl dig till: kristin@lesmills.net

4 svar på ”BA X2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.