Efter total vila och massor med mys under lördagen ville jag ge mig ut och testa löparformen nu i eftermiddags. Inte en tanke på att jag faktiskt har känt mig förkyld och hängig på mornarna nu lördag och söndag kom jag tillbaka efter min femkilometersrunda och var galet besviken på att lungorna inte orkade och att magen gjorde ont.

Löpning som brukar göra mig på så gott humör gjorde mig på riktigt dåligt humör idag.Tanken var att jag skulle springa minst tio kilometer gärna några till och fem var allt jag mäktade med i något slags mellanmjölkstempo.

Nu lägger jag den här rundan till historien och tänker på att jag faktiskt har en härlig måndag närmast i sikte.

Glad och ovetandes innan rundan.

20110327-214625.jpg20110327-215702.jpg

2 svar på ”New day, new energy!”

  1. Åh…det var förmodligen EXAKT en sån runda det hade blivit för mig om jag inte hade tagit mitt förnuft tillfånga och stannat i sängen… ”Mellanmjölkstempo” btw – BRA uttryck, jag tror jag stjäl det! :) Happy Monday fina du!

    1. Klokt av dig. Jag hoppas att kunna bli lika vis som dig en dag vännen. Haha helt okej att ta det. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.