Här på Yoga Journal kan du läsa en artikel om hur du kan använda dig utav dig yoga på kontoret.

Länk till artikeln:
http://blogs.yogajournal.com/topfive/archives/2011/03/5-ways-to-take-yoga-to-the-office.html

Jag kan också känna hat-kärlek till att sitta mycket framför dator. Men samtidigt så kan jag känna som Erica tycka att det är skönt att sitta vid en dator när man kör någon typ av brainstorming med medarbetare eller som att det är ett otroligt enkelt och snabbt sätt att kommunicera på. Men det är också otroligt viktigt att ergonomin är bra att jag får ett avbrott från det monotona arbetet och kanske det hårda ljuset.

Eftersom jag inte kan ta flera timmars paus för yoga eller någon annan träning, måste jag ta mikropauser. Några saker som jag redan försöker att tänka på enligt den här artikeln är att, Stretch ofta – Omge mig med inspiration  – Utnyttja vägen till toa, kaffemaskinen eller skrivaren till att stretcha och sträcka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.