Förra veckan fick jag ett mail från otroligt vackra Anna, att jag hade vunnit tävlingen om en plats på Yoga konventet, Yoga Games. När jag fick informationen om konventet första gången tänkte jag faktiskt, att det här borde jag verkligen gå på för att för att kanske kunna få en rejäl kick in i yogavärlden.

Jag tycker om träningsformen och borde verkligen utföra den oftare för att komplettera min konditionsträning, bygga upp min styrka och flexibilitet. Men jag är så otroligt dålig på att ta mig tiden och att fullfölja yogan. Jag är och har under alla mina träningsår verkligen varit en periodare när det kommer till yoga. Nu är jag anmäld till konventet med en ”skräckblandad” förtjusning men det ska också bli helt fantastiskt kul att få träna för alla välkända och duktiga instruktörer som kommer att finnas där. Men jag känner också en nervositet för att ”bara” träna yoga i två dagar något jag aldrig har gjort tidigare. Det blir helt klart en rolig utmaning!

För min egen del vill jag och kanske också måste jag ta tag i min yogaträning redan nu för att kunna få ut så mycket som möjligt utav det är konventet och det som jag har bokat in mig på under den fösta helgen i juni. Ser fram emot en yogavår!

Här kommer de klasser och föreläsningar jag har bokat in mig på.

Schema

Lördag

09:30 – 10:45 : (Hatha Yoga) – Ulrica Norberg (Studio 1)

11:15 – 12:30 : HOT MOJO (hot yoga) 38° – Monika Björn (Studio 3)

12:45 – 14:00 : Yoga Dance Flow – James D´Silva (Studio 2)

15:45 – 17:00 : Let´s lead with the heart – Camilla Bergstrom (Studio 2)

17:15 – 18:30 : Garuda Core (Yogalates) – James D´Silva (Studio 3)

Söndag

09:30 – 10:45 : Vetenskapliga effekter av Yogaträning – Marian Papp (Lecture)

11:00 – 12:15 : Stability leads to freedom – Camilla Bergstrom (Studio 3)

12:30 – 13:45 : Holistic Training – Cecilia Gustafsson (Lecture)

14:00 – 15:15 : HOT YIN – (Yin Yoga) 38º – Johanna Andersson (Studio 3)

15:45 – 17:00 : Turning obstacle into opportunity – Camilla Bergstrom (Studio 2)

Hör gärna av dig till mig om du kommer att vara där. Vore jätte trevligt med lite lunchsällskap i Göteborg om du ska dit?

4 svar på ”Yoga Games”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.