Jag tycker att allahjärtansdag borde vara en självklar dag alla dagar året om. Men om jag nu ska tala om hur jag hade det under den här alldeles speciella dagen…

Jo jag fick nämligen en alldeles strålande allahjärtans! Bra dag på jobbet, cykelklass för fina vännen Jessica. Så långt såg dagen ut mycket som den ofta brukar, jobb och träning. Och jag klagar inte. Lika väl som jag prioriterar kärlek till min omgivning och framförallt min man, prioriterade jag mitt hjärta. Jessica bjöd på samma uppförsetapp som förra veckan, som inkluderande tre stycken berg eller kanske branter på berget (eller jag vet inte) men i alla fall, på vägen dök det även upp tre stycken serpentinsvängar innan vi var på toppen.

Men när jag kom hem väntade något utöver det vanliga, till det vanliga i det här så var det min man som var hemma och ingen annan okänd. Han hade gjort det så mysigt med marschaller utanför huset, en bukett med röda rosor tillsammans med ljuslyktor på bordet som var formade till ett hjärta och helt oväntat en hjärtansbakelse. Jag har världens bästa man! K-Ä-R-L-E-K!

Alla hjärtans dag är en temadag som firas den 14 februari varje år och har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England. Den kallas därför också Valentindagen eller Sankt Valentins dag.

 

4 svar på ”Ta vara på varje dag!”

  1. Det låter som att du hade en alldeles strålande måndag. Jag hade tänkt göra er sällskap i cykelsalen, men trafiken ville verkligen inte samma sak. Hoppas på nytt försök om två veckor och håller en tumme för att du är där då. Vi hade ju ett bra flyt när vi avslutade The Nike Blast med The Schack :)

  2. Myys! Nog för att du/ni verkar ta vara på och uppskatta varje dag… men åh, en sån HÄRLIG överraskning att komma hem till! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.