Efter en lång arbetsdag och ett kvällsmöte, var jag hemma mycket tidigare än på länge igår kväll. Klockan var någon gång efter åtta på kvällen. När jag hade varit hemma en stund valde jag att dra på mig löparmunderingen, som självklart inkluderar reflexväst och pannlampa.

Pannlampan, en fin present från min pappa är grymt bra! Lyser upp hela vägen och jag kan vinkla den som jag vill. Vilket är väldigt skönt nu när det dyker upp isfläckar här och var.

Det blev ett kortare löppass och några löpskolningsövningar. Jag kände mig galet trött i huvudet innan jag gav mig ut. Men när jag väl var ute fylldes hela kroppen av ljuvliga endorfiner. Ja, ni som är ute och springer vet vad jag talar om. Det är inte klokt vad en trött kropp och ett trött huvud mår bra av frisk luft och djupa andetag. Love it!

Jag har mer och mer på senare tid valt att lämna musiken hemma. I kväll kanske för att jag ville höra allt som rörde sig i mörkret. Men också för att lämna all intryck och bara koppla av.

Passet blev kort och bekvämt. Inget morstånd mer än isen under fötterna. Stabilitetsträning på högnivå, eller?

Vad tränade ni igår?

”Make yourself 100 % Earned!”

4 svar på ”Love running!”

    1. Tack för omtanken Sofie. Jag ska ta det easy. :) Jag älskar att komma ut när det är mycket runtomkring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.