Warning: sprintf(): Too few arguments in /customers/1/7/f/ehrnholm.se/httpd.www/wp-content/themes/knight/assets/libraries/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Inte nog med att hela Globen kommer att vara fylld med träningstokiga LesMills-människor den 3 september. BODYJAM® FIRAR 5 ÅR!!! Och det kommer att firas med värsta bästa BODYJAM-gänget på scenen. Bästa Åsa Fornander kommer att vara med oss i år. Som hon saknades verkligen för ett år sedan.  Åsa har varit med sedan starten av BODYJAM® här i Norden. Hon utbildar även i BODYBALANCETM . Hon har filmat för BODYJAM®.

I år har vi självaste Rachael Cohen på scenen. Det var grymt för några år sedan när hon, Åsa och Gandalf körde tillsammans. Rachael är program director för Les Mills nya program SH’BAMTM och master trainer för BODYJAM®. Hon är också program director för BODYCOMBAT® tillsammans med sin man Dan. Vi får även äran att dansa loss tillsammans med Mysti Oglesby. Mysti är tränare och presentatör i BODYJAM®, SH’BAMTM och BODYBALANCETM samt program coach för BODYJAM® i USA. Hon håller också i grundutbildningar i BODYPUMP® och BODYCOMBAT®. Hon har presenterat på dvd:er för BODYJAM® och är känd profil från Les Mills marknadsförings- material.

Härliga Kimmo Jukuri kommer till Sverige och dansar med oss igen. Kimmo är tränare i BODYJAM®, BODYATTACK®, BODYPUMP® och SH’BAMTM. Han filmade BODYJAM® hösten 2010. Ni som körde BODYJAM® på SuperSaturday förra året fick en fantastiska klass av honom Åsa E och Gandalf. Men galet vad jag längtar till den här klassen! Jag kan tänka mig att vi kommer att dansa så att taket lyfter på Globen!

 

Foto privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.