Warning: sprintf(): Too few arguments in /customers/1/7/f/ehrnholm.se/httpd.www/wp-content/themes/knight/assets/libraries/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Jag ligger lite efter med mitt bloggande. Jag har mängder med inlägg som jag skulle vilja göra. Men tiden finns tyvärr inte just nu. I går vid lunchtid gick jag in på Metropolis Gym och mojoyogade för två fantastiska personer, nämligen Monika och Johanna. MOJO-konceptet är tänk att locka sådana som mig, som yogar i bland men inte kommer igång riktigt. Hade Monika och Johanna funnits i Stockholm är jag övertygad om att jag skulle yoga flera gånger i veckan just för att de båda är två personer som är otroligt härliga och kunniga på sin sak.

Monika och Johanna är skaparna av MOJO yoga och HOT MOJO.  De är båda programmen är förkoreograferade yogakoncept och uppdateras tre gånger per år – maj, augusti och december.  Hot MOJO® är ett 60-minuter förkoreograferat yogakoncept som undervisas i 38-gradig värme. En Hot MOJO®-klass är effektiv, fysisk och lättillgänglig.

MOJO Yoga® är en kommersiell form av yoga som körs i vanlig träningsstudio och tilltalar en bred kundgrupp som vill utöva en fysisk yoga som utmanar både kroppsligt och mentalt. I varje koreografi har man chans att utvecklas med övningarna och de är byggda kring en speciell finalposition som alltid har med hållning att göra. Alla begrepp och uttryck är på svenska och en MOJO Yoga® klass är både effektiv och tuff, men samtidigt enkel. Det enda som krävs för att bli en MOJO Yoga® & Hot MOJO®-anläggning är en grundutbildning samt licens.

Enligt mig två fantastiska koncept och inte minst två fantastiska skapare. Go MOJO!

2 tankar kring ”MOJO Yoga®”

    1. Det tycker jag absolut att du ska göra Christer, om du är i Göteborgstrakterna. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.