Warning: sprintf(): Too few arguments in /customers/1/7/f/ehrnholm.se/httpd.www/wp-content/themes/knight/assets/libraries/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Det var inte igår som jag körde  BODYCOMBAT®, eller jo det var faktiskt just igår. Men innan det kan jag knappt minnas.

Shit Pomfritt vad kul det var! Fredrik är verkligen grym som instruktör. Grym på många sätt. Han har en förmåga att driva på sina kunder till ”döden” Haha nej jag skojar bara. Fredrik är snäll men hård.

Jag  gillar verkligen att köra klasser för instruktörer som får en att ge de där sista när armarna håller på att ramla av efter alla jabbs, cross, Hooks, och Uppercuts eller när rumpan bränner som eld efter alla frontkicks, back kicks, sidekicks och roundhouse kicks…

Kör man för Fredrik fuskar man inte! Likaså kör man ett pass för Paolo Roberto fuskar man inte, kör jag ett pass för min kära man, ja då finns inte fusk på kartan (inte för min del ialla fall). Jag har hyfsat bra disciplin till att poscha mig själv, men ibland är det gött att få hjälp med de sista procenten.

Det jag tänkte på under klassen, var också på hur fantastiskt bra han är på att förmedla med sin röst och sprida sin energi och passion för träningen. Jag är säkerligen långt ifrån ensam om att beundra Fredrik för det han ger oss inom träningen. Kan tänka mig att det finns en och annan Combat-instruktör som har Fredrik som förebild.

Det är härligt att  se att en person utvecklas som han gör inom den här branschen. För det gör han! Jag tyckte att Fredrik var jätte duktig första gången jag körde Body Combat för honom i Sundsvall för många herrans år sedan. Typ när stan brann! Jag skulle vilja säga att det har hänt  mycket sedan dess.

Har du inte testa Body Combat?! GÖR DET!!!

Det är verkligen en rolig och effektiv träningsform. Kampsort i skuggform. Man kan slås mot vem man önskar eller bara total fokusera på sina egna slag, sparkar för att utveckla en bra teknik och kunna öka intensiteten. Passet känns som en kvart långt. ”Tiden går fort när man har roligt.”

Body Combat är ett förkoreograferat cirka 55 minuter högintensivt gruppträningspass från Les Mills Nya Zeeland. inspirerat av olika kampsporter.

Vad Fredrik har för sig kan du läsa på pureTraining.se.

Bilden är tagen utav Fitness Magazine när Paolo körde med oss på World Class Värmdö.  Motivet ska vara jag, även om det ser ut som en sparkande ”blåsfisk” i blått och rosa.

Make yourself 100 % Earned!

7 tankar kring ”BODYCOMBAT®”

  1. Yep, Fredrik är grymmast! Jag har sagt flera gånger, och det står jag fast vid, att mitt mål i livet är att bli en pytteliten flickvariant av honom :) .

  2. Ahhaaa…. Bra där! man ska knappt VÅGA vila på mina klasser ;) Skoj att ni var med, droppa förbi när du é sugen på att fusk-fajjtas bara!

    :)F

    1. Haha Frippe jag skulle VÅGA vila på dina klasser! Det var grymt kul att köra för dig igen. Jag kommer att höra av mig för lite fuskfajjt. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.