Dagens skidåkning fick bli en del utanför pisten. Jag körde på Åreskidan, Extrem Project 100 som är en all mountain. Den fungerade fint både i och utanför pisten. Det har varit grymt bra att kunna hyra skidor från Åre Skidsport och byta skidor efter skidföre. Skulle säga att Project 100 är en skön allroundskida.

För mig som gått från raceskidor till att 2012/2013 börjat nosa på bredare midja, har den här skidan verkligen tagit mig bra in i världen ”fetare lagg”. Annars har jag tyvärr lyckats dra på mig halson här i Åre, så någon längdskidåkning efter en dag i backen fick det tyvärr inte bli. Viljan vill mer än kroppen. #älskasnö

tyskhuvudet_Åretyskhuvudet_Åre Extrem Project 100 Offpist_åre_tegetyskhuvudet_Åre

åreskidsport

Tegefjäll_Patrik

pocsports_åsa

Tyskhuvudet_Tegefjäll

offpist_åre

 

sandra_pistoff

2 svar på ”OFFPIST I ÅRE”

    1. Ja Malin det är verkligen galet härligt med snö! På fredag kommer kylan till Sthlm och kanske även så snön *hoppas* :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.