Jag fortsätter tjata om de fantastiska onsdagar jag får med Nike Run Club. Ni som inte har gått med i klubben ännu, borde verkligen göra det. Ni missar en fantastisk löparglädje och pepp. Idag hängde jag tillsammans med Jessica och ett grymt starkt intervallgäng. Vi körde trappintervaller på Kungsholmen. Det var perfekt intervallväder enligt mig. Det regnade lagom precis så där lagom för att inte bli kall på joggvilan. Det ska kännas att man lever och det gjorde det idag på ett mycket härligt sätt.

Längtar redan till nästa onsdag. Jag hoppas att vi ses där!

Trappintervaller

Trappintervaller

Trappintervaller

Trappintervaller

4 svar på ”Trappintervaller”

  1. Åh, det ser ju så härligt ut! Onsdagar är ingen bra dag för mig, men jag ska försöka göra något åt det under hösten… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.