FREDAGEN den 22a november är du varmt välkommen att testa på Åsa Fornanders alldeles egna koncept; AfHo®. Samtidigt ges du världens bästa tillfälle att supporta Ung Cancer – och att samla på dig ett gäng karma-poäng.

Det kostar 100 kr att delta på klassen – och alla pengar går direkt till Ung Cancer, som även kommer finnas på plats och sälja sina armband.

ANMÄLAN:
Eftersom det är begränsat med plats är det bra om du anmäler dig.
Det gör du genom att skicka ett mail till
event@vlhalsa.se
Betalning sker på plats.

De 20 första som dyker upp får en tröja från NIKE – så först till kvarn…

Plats: Nordic Wellness på Tegnérgatan är grymt generösa och lånar ut sin fina sal till oss. (Grön T-bana till Rådmansgatan)
Nordic Wellness kommer dessutom att lotta ut 10 st gratis-månader bland alla som är med och dansar.
Klassen börjar 18.00 – incheckningen öppnar 17.30

Kort om AfHo®
Det är en enklare dansklass i träningsform – med mycket energi, känsla och driv. Fokus ligger just på känsla och att släppa loss.. mer än svåra steg.

De starkaste influenserna är Afro och House.. (AfHo®)

Afro som i stora dynamiska rörelser som öppnar upp och frigör – grymt bra för stela bröstryggar, framåt-roterade axlar och inskränkt rörlighet i överkroppen.
Förutom att det är bra för ökad rörlighet så kan du se det som core-träning i dansant form då de allra flesta rörelser utgår från center och förbättrar både kroppskontroll, bålstabilitet och hållning.

House – som i fotarbete och jackin’, där du får möjlighet att stimulera koordination och motorik – och gunget gör att du får en skön känsla i kroppen och du kan bara röja loss utan prestige.

Kort sagt; funktionell rörelseglädje.

Varmt välkommen!

AfHo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.