VIKTIG PÅ ROSA SKROT

Har spenderat en del av den här kvällen på gymmet Rosa Skrot. Terese hade arrangerat hennes releasemingel där för boken VIKTIG. Boken handlar om hennes liv som matmissbrukare till ett liv med balans. Det ska bli intressant att läsa den. Vi får inte glömma att det är många som tampas med matmissbruk av olika slag och att det i allra högsta grad bör tas på allvar. Starkt av Terese att dela med sig av hennes kamp. Tereses mamma valde att säga några ord med gråten i halsen. Antagligen påmind om det som varit och troligvis väldigt lycklig av att se Terese må bra och att ha två härliga barnbarn framför sig.

VIKTIG

Terese Alvén

6 thoughts on “VIKTIG PÅ ROSA SKROT

  1. Håller med, verkligen en viktig bok! Tänk att det faktiskt finns patienter på ätstörningskliniken Mando som bara är 7 år… *ryser*

    Hoppas det inte dröjer lika länge tills vi ses nästa gång!

    Kram!

    • Ja det är skärmande att det finns i alla åldrar. Vi vuxna är viktiga förebilder för att skapa en naturlig relation till mat och träning. Men också balans i livet. Vilket ansvar. Tror dock att det är mycket annat i livet som kan påverka framkallande av ätstörningar. Att tro på sig själv och känna att man har härliga människor runt omkring sig.

      Jätte kul att ses Jessica. Som sagt, hoppas att det inte dröjer lika länge. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *