Det blev mycket grönt. Jag tycker om färg när det kommer till träningsskor och träningskläder. Det har onekligen blivit en del rosa genom åren. Nu verkar grönt ta mer och mer plats i träningsgarderoben. Utan att jag tänkte på det var allt grönt omkring mig idag. Till och med tavlan vid rodden på bilden nedan består av ett grönklätt troll. Jag tror att det betyder något bra. Grönt är skönt? Att det sedan inte kändes speciellt bra när jag satte mig på rodden efter snart en veckas förkylning och feber tänker jag inte fundera så mycket mer på. Pulsen slog närmare bestämt i taket. Kanske inte konstigt när den står under ett snedtak. Skämt åtsido… Jag kan inte förvänta mig att kroppen ska vara på topp efter den här veckan. Det tar antagligen ett par dagar till innan jag är ordentligt på banan igen.

Framför mig har jag en vecka som innefattar en resa utomlands vilket gör att jag inte har spikat något träningsschema utan kommer träna när det passar mig.

Hur tänker ni träna den här veckan?

 

 

8 svar på ”Green my new pink?”

  1. Vilket härligt inlägg! Man blir verkligen glad av färg (säger jag som 90% av tiden när jag inte tränar är klädd helt i svart ^^). Jag är en rosa tjej när det kommer till träningskläder men grönt är himla snyggt alltså.

  2. Grönt är skönt! Jag älskar grönt :)
    Denna vecka blir det 2 turer ut i joggingspåret (tänkte ta tag i jogging/löpning denna höst. Sen blir det att slipa på ett par träningspass jag ska hålla (med 2 träningsredskap mitt företag säljer)
    Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.