Narkos

Har varit sövd nu en stund på förmiddagen inför ett litet ingrepp. När jag vaknade frågade killen på uppvaket, om jag tränar mycket? Med den där vilopulsen kan du bli över hundra år med sa han. Man kan ana ett väldigt vältränat hjärta. Härligt att höra!

Min tanke blev då… Vill man bli över hundra år gammal? Om jag får vara frisk. JA. Vill såklart ha min man som sällskap under alla år. Hihi vore väldigt härligt att gå med Viktor till gymmet om sjuttio år. Jag har repat mig kanonbra efter dagens narkos. Nu låter det som att det är något jag pysslar med varje dag. Förstås inte alls.

Gissar att det också en av fördelarna när man tränar lite då och då. Att kroppen återhämtar sig bra och relativt snabbt. Vet från ett annat tillfälle när jag opererades att jag kommer igen snabbt efter operation och mår bra.

Efter min blindtarmsoperation för några år sedan var jag ute och promenerade dagen efter. Jag tror verkligen på att röra mig och få igång organen efter liknade. I just de här fallen är vila inget att rekommendera. Vila i sjuksäng ger bara motsatt effekt. Imorgon står det intervaller på schemat. Längtar!

Ligger fortfarande på sjukhuset. Men laddar jag inför kvällens kokosfest på Yogayama. Visste inte innan om det skulle bara möjligt för mig att gå även om jag själv trodde det. Dock vet man aldrig men det kommer att gå finfint och jag är övertygad om att det kommer bli en trevlig kväll.

Hälsopedagogen Zarah Öberg kommer guida oss igenom kokosnötens egenskaper, användningsområden och vilka effekter den har på vår kropp. Kokos är gott, har många fina och hälsosamma fördelar.

Jag använder själv kokosoljan från Holistic till i stort sätt allt.

Utöver det kommer vi att bjudas på dans av dansgruppen Urban Angels och ett liveframträdande av Jessica Folcker.

Ses vi där?

Nu ska jag se till att äta lite efter fastan som har varit. Har fått en söt liten fikabricka av den fantastiska personalen.

20120509-123332.jpg

20120509-123358.jpg

2 thoughts on “Narkos

  1. Skönt att det gick bra. Jag var med om det samma nyligen. Hade tydligen puls under 50 hela ingreppet och de frågade om jag hade god kondition. Alltid bra med formbesked :)

    • Ja den var galet låg men jag mådde fint så ingen oro alls. Alltid skönt med enkla ingrepp. Bonus att få ett kvitto på att hjärtat och kroppen mår bra. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *