HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN?

Planen igår var att ta mig till Sportlife Östermalm på Soffans event för att träna Ruffie Training. Jag kände redan på morgonen att kroppen har fått på tok för dåligt med sömn hela den här veckan, men eftersom jag lyckades komma igång bra, gick tankarna att jag hinner till Sportlife om jag springer.

Någon gång under förmiddagen smsade jag Soffan att jag tyvärr måste avboka mig från hennes event. Helena skickade en förfrågan om bio och inte vilken bio som helst, utan HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN? Sagt och gjort bestämde jag mig att en vilodag skulle komma till pass. När jag tänker på den fantastiska helgen som kommer tror jag att det var ett bra val. Även om jag väldigt gärna hade velat vara på Sportlife igår. Det är mycket som händer i den här månaden och man kan tyvärr inte vara överallt, hur mycket jag än skulle vilja.

För övrigt verkar Soffans event ha blivit galet lyckat. Såklart!

Samtidigt som de tränar hårt på Sportlife blickar jag tillbaka på ett galet roligt träningsevent, nämligen The Nike Blast. Där jag bland annat lyssnade när Per Johansson som skapade Glada Hudik teatern. Efter bara en minut gav han ett fantastiskt fint intryck. Vilken kille! Han verkar otroligt humoristisk, sympatisk och jordnära. Det han har gjort är helt makalöst imponerande. Jag hoppas verkligen att han förstår det själv. DÅ skrattade jag och grät om vart annat. Lika var det i går när jag, Helena, Erika och Micke var på förhandsvisningen utav den film som ska spegla just den här historien om hur Glada Hudik Teatern blev till.

Alex, 26 eller 27  år (läs Per) är lite strulig och kanske inte den som är mest organiserad och ordningsam, men har ett otroligt stort hjärta. Relationen till sin flickvän är sisådär och han är arbetslös. Från Stockholm hamnar han hemma i Hudiksvall igen och får ett jobb på Hudiksvalls Kommun.

Han vet inte riktigt vad han ger sig in i och plötsligt är Alex ledare för ett gäng utvecklingsstörda och dom får honom att steg för steg att se livet med nya ögon. Han inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighet att växa bara man visar förtroende och respekt. Inser också att ensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark. Filmen är verkligen gripande samtidigt en komedi med mycket hjärta och själ.

Helt klart värd att se!

– Privat bild.

4 thoughts on “HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN?

  1. Det var verkligen en helt fantastisk och berörande film, jag är fortfarande helt tagen. Det går liksom inte ta in att det dessutom är en “påriktigt”-grej. Det här har ju faktiskt hänt!

    Tack för igår! <3

    • Ja visst var det en underbar film Erika. Jag kan tänka mig att se den igen.
      Tack för härligt sällskap! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *